Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Jbl Proclean Aqua In Out Hortum Uzatma - 1
450 TL ve Üzeri Siparişlerde Kargo Bedava
Ankara İçi (12:00'a kadar) Aynı Gün Teslimat
Jbl

Jbl Proclean Aqua In Out Hortum Uzatma

Ürün Kodu : JBLL11077
%25
3.022,34 TL
2.266,75 TL
Fiyat Alarmı
Teslimat Tarihi 20.03.2024
3.022,34 TL
2.266,75 TL

8 m uzunluğundaki bu uzatma seti aslında JBL PROCLEAN AQUA IN-OUT su değiştirme seti için tasarlanmış olmakla birlikte, 12/16’lık tüm diğer hortumlarla birlikte kullanılabilir. Bir önceki model ile de uyumludur: JBL Aqua In-Out.

Düzenli su değişimi
Yem, bitki artıkları ve metabolizma ürünleri akvaryum suyuna zarar verir. Akvaryum filtreleri bu maddeleri sudan tamamen ayıramadığından ve kirin büyük bir kısmı akvaryumun zemininde toplandığından, suyun bir kısmı düzenli olarak değiştirilmelidir (2 haftada bir su içeriğinin 1/3'ü gibi). Kısmi su değişimi her zaman zemin toprağındaki kirin emilmesiyle birleştirilmelidir. Kısmi su değişiminden sonra, yeni musluk suyunu balıklara uygun bir şekilde hazırlamak için mutlaka JBL Biotopol gibi iyi bir su hazırlayıcı kullanılmalıdır.

Akvaryum zemini en iyi şöyle temizlenir:
Döküntü emme ağızlığını (JBL PROCLEAN AQUA IN-OUT veya JBL PROCLEAN AQUA EX) döndürme hareketleriyle akvaryumunuzun zemin toprağının içine itin. Emiş, toprağı ve kirleri yukarıya doğru ağızlığın içine çekecektir. Toprak kendi ağırlığıyla tekrar aşağıya çökecek, yalnızca kirler emilerek akvaryumdan çıkarılacaktır. İnce kumdan oluşan zeminlerde döküntü emme ağızlığını zeminden yükselterek emme gücünü ince kum da tekrar aşağıya çökecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Eğer örtücü çakıl tabakasının altında uzun süreli bir toprak gübresi bulunuyorsa (örn. JBL PROFLORA AQUA BASIS), döküntü emme ağızlığı zemin toprağına akvaryumun taban camına dayanana kadar itilmemeli, sadece zemin toprağı örtüsünün kalınlığı kadar derine itilmelidir.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.