Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
En Sevilen Köpek Türleri
13.12.2023

En Sevilen Köpek Türleri

Bu üç gruptan bazı cinsler, yetenek ve kişilik özellikleri nedeniyle daha popüler köpeklerdir.

Büyümeyen köpekler; Shih Tzu, Yorkshire Terrier, Şivava, Amerikan Eskimo Köpeği, Papillon, Pekinez, Pomeranya, Malta Köpeği, Bişon Çuha Köpeği, Havanese, Affenpinscher ve Dakhund.

Küçük ırk köpekler; Cavalier King Charles Spaniel, Pug, American Cocker Spaniel, Beagle, Fransız Bulldog, Jack Russell Terrier, Staffordshire Bull köpeği, İngiliz Cocker Spaniel, Basenji, Boston Terrier, Bull Terrier ve Shetland Çoban Köpeği.

En Sevilen Büyük Köpek Cinsleri Hangileridir

Bazı insanlar büyük ve güçlü görünen köpekleri daha çok sever. Dost canlısı, korumacı, sevecen, inatçı hatta nazik kişilik özellikleri taşıyan popüler büyük ırk köpekleri şu şekilde sıralayabiliriz;

Dogo Argentino, Tibet Mastifi, Akbaş, Sibirya Kurdu, Afgan Tazısı, Weimaraner, Alman Kurdu, Rottweiler, American Pitbull, Samoyed, Akita Inu, Alaska Kurdu, Komondor, Gazal Tazısı, Saint Bernard, Boxer, Dalmaçyalı, Rhodesian Ridgeback, Border Collie, American Bulldog, İrlanda Seteri, Bullmastiff, Great Dane, İskoç Collie, İngiliz Mastifi, Hokkaido, Newfoundland, Kars Çoban Köpeği, Golden Retriever, Chow Chow, İngiliz Çoban Köpeği, Cane Corso Italiano, Labrador Retriever, Doberman, Napoli Mastifi, İngiliz Pointer, İngiliz Bulldog ve Sivas Kangalı.

Asırlardır İnsanların En Yakın Dostu

Yüzyıllardır insanlara eşlik eden köpekler, her zaman en iyi arkadaş olurlar. İnsanlar ile kolay bir şekilde bağ kurabilen köpekler, milattan önceki yıllarda bile savaşlardan saraylara kadar insanların yanında yer alırlar. Cinsi ne olursa olsun her zaman insancıl kişilikleri ile ön plana çıkarlar. Bazıları doğal mutasyona bağlı, bazıları da türemiş cins olan köpekler, insanları etkilemenin bir yolunu mutlaka bulur.

İhtiyaç duyabileceğiniz her kişilik ve cins köpeği bulabilirsiniz. Nazik olanından inatçı olanına, korkusuz olanından duyarlı olanına kadar birçok karakterde dost edinebilirsiniz. Bir köpek veya herhangi bir hayvan sahiplenildiğinde, her şey karşılıklıdır. Sürekli size eşlik eden, yalnızlığınızı paylaşan veya sizi koruyan dostlarınıza iyi davranmak önemlidir. Sağlık ve beslenme koşullarının iyi olması ve iyi bakılması onlara karşı bir nevi borç ödemektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.