Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Jbl Proaquatest Sıo2 Silikat Testi - 1
Jbl Proaquatest Sıo2 Silikat Testi - 2
450 TL ve Üzeri Siparişlerde Kargo Bedava
Ankara İçi (12:00'a kadar) Aynı Gün Teslimat
Jbl

Jbl Proaquatest Sıo2 Silikat Testi

Ürün Kodu : JBLL11083
%25
1.796,65 TL
1.347,49 TL
Fiyat Alarmı
Teslimat Tarihi 30.03.2024
1.796,65 TL
1.347,49 TL

Doğala yakın koşullara sahip sağlıklı akvaryum / havuz

Doğru su değerleri balık sayısına ve akvaryum / havuzdaki bitkilere bağlıdır. Su temiz görünüyor olsa bile, kirlenmiş olabilir. Kötü değerlerle birlikte akvaryumda / havuzda hastalık veya yosun oluşabilir. Doğaya yakın koşullara sahip sağlıklı bir akvaryum / havuz sağlamak için su değerlerini düzenli olarak kontrol etmek ve ayarlamak önemlidir.

Her bir su analizi için JBL, hızlı testler veya renk değişimi testleri şeklinde su testleri sunmaktadır. Bunlar bir seferde belirli bir değeri veya birkaç değeri tespit edebilir. Bu su testleri ile alg problemleri ile negatif nitrat, nitrit, potasyum, magnezyum gibi değerleri ölçebilirsiniz.

Neden test yapmalıyım?
Silikon, dünyadaki en yaygın elementlerden biridir. Silikat kayalarının ayrışması sonucunda silikon, silikat şeklinde yüzey ve yeraltı sularına yıkanır. Belirli bir alandaki kayaların bileşimine bağlı olarak, şebeke suyu değişen miktarlarda çözünmüş silikat içerecektir. Akvaryumlar ve bahçe havuzları için silikonun önemi diyatomlar, bazı sucul bitkiler, silisli süngerler ve diğer birçok omurgasız için bir besin maddesidir.

JBL Çevrimiçi Laboratuvarı
Doğala yakın koşullara sahip sağlıklı bir akvaryum için düzenli izleme. Su değerlerinizi JBL Çevrimiçi Laboratuarına girin ve saniyeler içinde değerlerinizi derinlemesine analiz edin.

Önerilen silikat değerleri:
Tatlı su akvaryumu (topluluk akvaryumu): 0-2.0 mg / l
Malawi / Tanganyika gölü akvaryumu: Silikat içeriği burada önemli değildir çünkü otçul balıklar diatom yemeyi sever.
Birkaç balık ile bitki akvaryum (aquascaping): 0-2.0 mg / l
Deniz suyu Akvaryumu: 0-1.0 mg / l
Havuz: 0-2.0 mg / l

 

Ürün no:2411800
EAN Kodu:4014162241184
uygunluk:50 Tests
Paket hacmi:0.8 l
Brüt ağırlık:193 g
Net ağırlık:132 g
Ağırlık faktörü:0
Paket ebatları (u/y/g):43/175/106 mm

 

Hayvanın türü: Aksolotl, Arowana balığı, Balon balıkları, Bataklık kaplumbağaları, Betalar, Canlı doğuranlar, Danioninler, Deniz balıkları, Dikenli yılan balıkları, Diskus balığı, Guppy, Gök kuşağı balıkları, Japon balığı, Kabuklu hayvanlar, Karakeçi balıkları, Karidesler, Kaval balıkları, Kedi balıkları, Kelebek balıkları, Killifishler, Labirentli balıklar, Mercanlar, Midyeler, Panchaxlar, Salyangozlar, Su kaplumbağaları, Tetra, Tropikal bataklık kaplumbağaları, Tül kuyruklar, Yavru balıklar, Çiklitler, Çopra balıkları
Hayvanın büyüklüğü: Tüm hayvan boyları için
Hayvanın yaş grubu: Tüm akvaryum balıkları
Materyal: Cam ve/veya plastik şişe içinde reaktif maddeler+plastik ve/veya cam aksesuarlar. YEDEK: aksesuarsız reaktif maddeler
Renk: beyaz / saydam / siyah
Dozaj: Kullanım talimatlarını inceleyiniz
 
Teknik veriler
Yükseklik: 175 mm
Uzunluk: 106 mm
En: 43 mm
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.